Ben je benieuwd bent naar het privacy statement van UnitedConsumers? Dat is hier bij hen te vinden

 

Privacy Statement DuinGooi Media

DuinGooi Media BV, gevestigd aan Bankastraat 100 te Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die bij het aanmelden voor e-mailnieuwsbrieven van DuinGooi Media BV kunnen worden gevraagd. De omschrijving van de verwerking van betreffende persoonsgegevens is weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens bij vragen over privacy met betrekking tot de nieuwsbrieven van DuinGooi Media BV;


DuinGooi Media BV
Bankastraat 100
2585 ES Den Haag
www.duingooi.nl

privacy@duingooi.nl 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Deze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker 18 jaar of ouder is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@duingooi.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
DuinGooi Media BV verwerkt bij deze verkiezing persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

  • Het personaliseren van de e-mailnieuwsbrieven
  • Het beter laten aansluiten van de inhoud van de e-mailnieuwsbrieven van bij individuele nieuwbriefabonnees of groepen nieuwsbriefabonnees.

 

Persoonsgegevens die DuinGooi Media BV verwerkt
DuinGooi Media BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die verwerkt kunnen worden;

 

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Postcode en huisnummer
  • Geboortedatum
  • Gezinssamenstelling
  • Autogebruik
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Gegevens over uw activiteiten op onze websites

 

Geautomatiseerde besluitvorming
DuinGooi Media BV neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DuinGooi Media BV) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
DuinGooi Media BV bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking. Zodra je je uitschrijft voor een e-mailnieuwsbrief worden de gerelateerde persoonsgegevens uit de betreffende e-maildatabase verwijderd.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
DuinGooi Media BV gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. De website is voorzien van een cookiebalk waardoor de betrokkene zelf kan bepalen of de cookie(s) geactiveerd mogen worden. Daarnaast kunt u zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. U kunt ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Delen van persoonsgegevens

We delen uw persoonsgegevens voor permanent gebruik alleen met partijen waar u zelf actief toestemming voor heeft gegeven. Bijvoorbeeld door een aanvinkvakje actief aan te vinken op een aanmeld- of  bedankpagina.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Uiteraard kunt u zich op ieder moment voor een e-mailnieuwsbrief uitschrijven via de uitschrijflink die onder aan iedere e-mail staat (behalve de bevestigingsmail want op dat moment bent u nog niet ingeschreven). Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DuinGooi Media BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@duingooi.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. DuinGooi Media BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
DuinGooi Media BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via  privacy@duingooi.nl.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies die door zowel door de uitgever van DuinGooi Media als derde partijen worden geplaatst. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties op websites van derden te laten tonen. Door hieronder op ‘Cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze "privacy- en cookieverklaring"